God start på dagen

forside.jpgI dag var jeg på plass foran Macen kl 06.05, og før frokost laget jeg en anmeldelse av boka “Norsk fjellsport gjennom 200 år“. Jeg fikk også oppdatert boklisten min med diverse bøker og artikler… Etter frokost la jeg ut brevet fra Sivilombudsmannen, og så begynte jeg på en ny bokanmeldelse.

Etter en snau time med lesing var det klart for fotball, og vi så Gimletroll G13 spille to kamper. Jeg tok bilder:

20080626g13.jpg

De er så fotogene, så jeg har lagt ut et galleri med 26 bilder.

Gimletroll vant sine kamper i dag, så hvis de fortsetter sånn blir det sluttspill! Det er ny kamp i morgen kl 11 og 17.30. Jeg kan ikke få sett disse, men kanskje det blir noe på lørdag. I mellom dagens kamper var vi på shopping i Vennesla, og Ingunn har kjøpt en ordentlig shorts til meg. Stilig er den! 🙂 Her ble det også mat, og en times tid med lesing på biblioteket. Nå har jeg godt under 100 sider igjen i den boka jeg tenkte jeg skulle få anmeldt før jeg drar.

Vel hjemme ble det pizza, og så satser vi på en klatreøkt på Spicheren før semifinale i EM i fotball. Sto jo opp tidlig i dag, så det er ikke sikkert jeg orker å se hele kampen…

Kveld: Ble ikke Spicheren, men en buldreøkt i Bertesbukta. Så blåbærsmoothies. Men, nå er klokka passert 22, og øyelokkene er tunge…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til God start på dagen

 1. Ann-Lisbeth Reisænen sier:

  Hei Lars.

  Jeg hilste på deg for første gang i går, men kom over bloggen din en gang jeg googlet ordet padling og Kristiansand. Når jeg så du hadde kamera på kampen i går hadde jeg forhåpninger om at du ville legge ut noen bilder.
  Jeg er mamma til en av gjestespillerne fra Fagerholt. Han heter Sivert og ble like fornøyd som mammaen når jeg ga han adressen til siden i dag morges.
  Tusen takk for kjempe fine bilder. To av dem var av Sivert og det var jo ekstra stas…
  Mvh Ann-Lisbeth

 2. Lars sier:

  Tusen takk for hyggelig tilbakemelding Ann-Lisbeth!
  Jeg er jo mest fotograf i natur-sammenheng, og da står som regel ting stille. Derfor er det veldig på hobby-basis jeg gjør dette. Men, noen ganger blir det bra da også! 🙂
  Tok noen bilder i dag også, og skal legge ut 16 stk (av 163). I går var det 26 av 275…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.