Kjøre- og sensurdag

Startet dagen tidlig, og var i bilen 0715. En kajakk lå allerede på taket, og enda en kom på plass i Arendal. Siri tok jo med en til hytta i går, så da jeg kom frem dit bar jeg ned e kajakker til hytta. Det betyr at det er to igjen, og de tar jeg da vi drar på ferie.

Spiste en koselig lunsj med Siri før jeg dro tilbake til Kristiansand. Når bilen først var varm hentet jeg padleguider på kontoret hos Ingunn (fra vi var på bryllupsreise), og VHF på postkontoret (en Icom M71). I posten lå det klagesensur, så jeg dro derfor rett til biblioteket for å få lesero. Der satt jeg pal i nesten 2 timer, og ble kastet ut kl 17. Vel hjemme ble det litt mer lesing, før jeg sovnet… Middag, og så bruksanvisning på VHFen. Har ikke fått inn noen samtaler enda, men har fylt ut skjema for å få konsesjon fra Telenor Maritim Radio.

Nå blir det nok mest fotball resten av kvelden, og så skal jeg prøve å stå opp tidlig i morgen. Få unna litt før ferien…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.