Feltarbeid dokumentert

I går og i dag har jeg jobbet med artikkel og bilder fra siste runde i felt. Nå er artikkelen ferdig, og den har fått tittelen: “Heite dager i begynnelsen av juni“. I tilknytning til artikkelen finnes 67 bilder og 9 panoramaer. Dette selvportrettet er ett av bildene fra turen:

20080624selvportrett.jpg

Mens jeg jobbet med denne saken fikk jeg også landet et billedsalg. Det var veldig hyggelig, og denne sommeren skal jeg i alle fall ikke tenke på penger… Nå har firmaet svivet rundt i tre og et halvt år, og det er helt greit å si nei til oppdrag som ikke hører til kjernevirksomheten. I dag tidlig sa jeg fx nei til undervisning på UiA. Det kunne jeg ikke gjort i fjor…

Nå skal jeg gjøre unna noen ærend, og plukke opp sykkelen. Antagelig er den ferdig lappet nå! Så får jeg gyve løs på nye ting på TODO-listen. Men, da er i alle fall en av de største tingene i boks! 🙂

På kvelden: Etter middag hentet jeg en kajakk sammen med Siri, og hadde en skummel kjøreopplevelse (se neste oppføring). Så ble det litt plenklipp før FV ringte for å ta bilder på Odderøya. Dermed kledde jeg meg i joggetøy, og hadde en flott joggetur. To lange drag i fyrbakken… Underveis tok jeg et par bilder:

20080624odderoya.jpg

20080624real.jpg

Før jeg legger meg har jeg planer om en tur til ned i kajakklubben. Hente en kajakk slik at det er klart for avreise tidlig i morgen. Hadde vært veldig praktisk å være i Arendal før klokken 8 i morgen tidlig. Slik at jeg kommer unna trafikken…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

6 svar til Feltarbeid dokumentert

 1. R sier:

  Hei! Ser at du er med i etableringen av anamcara i Norge. Jeg synes dette virker som et spennende initiativ. Jeg har ved to anledninger sendt e-post til kontakt-person for anamcara, men ikke fått noen tilbakemelding. Synes dette er litt merkverdig, men det kan kanskje komme av feil med e-post systemet..Lykke til videre med deres arbeid!

 2. Lars sier:

  Heisann R
  Har sendt deg e-post.

 3. R sier:

  Takk for tilbakemelding! Her gikk det raskt!

 4. André Berg sier:

  Mange flotte bilder!

  Spm 1: Er dette feltarbeidet for det meste jobb, eller er det en god dose glede/moro og lyst i det også? I tilfelle det siste: kan du se for deg at du går lei noengang? Er det drømmejobben/-tilværelsen å kunne holde på med dette?

  Spm 2: Har du noe favoritt objektiv når du er ute på felttog? Eller har du med deg flere? Hvordan oppbevarer du kamera og objektiv mens du padler? Har du klart å ødelegge noe utstyr så langt (av fukt, slag o.l.)? 🙂

 5. Lars sier:

  Hei André!
  Takk for det!
  Ad 1: Dette er jo jobb, men jeg legger ikke skjul på at jeg må ha bortimot Norges kuleste jobb! 🙂 Ser ikke for meg at jeg skal gå lei med det første, men det er jo utrolig mye spennende en kan drive med! Gjelder bare å ikke ha for store krav til inntekt…
  Ad 2: Når jeg er i land bruker jeg et Tamron 17-50 f2.8 til mitt D300, så de fleste panoramaene er tatt med det. Har også en 90mm f2.8 og en Nikon 70-300. I kajakken har jeg et Canon Powershot G9 med dykkehus. Har ikke klart å ødelegge noe utstyr enda, men tar godt vare på det. Dykkehuset tåler en smell, og under transport har jeg speilrefleksen i en vanntett bag fra Ortlieb som er spesialdesignet til formålet.

 6. André Berg sier:

  Dykkehus ja.. Ikke dumt 🙂 Men en sånn vanntett bag høres også ut som en nødvendighet.

  Flott utstyr! Men det er ikke (bare) utstyret det kommer an på sier de, så fotografen skal ha sin ære han også 🙂 Gøy å se hva du bruker likevel. Kommer til å kikke ørlittebittegranne ekstra på bildene framover bare for å merke meg hva du bruker hvor/når 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.