Enkel løsning

For noen måneder siden hadde Juvente stor suksess med “Skjenkekontrollen“. De avslørte at butikkene er svært sløve i forhold til å selge alkohol til mindreårige. Sent lørdag kveld var jeg innom TTV på NRK, og da var det noen som foreslo at en kunne kriminalisere dette. Altså ikke at butikkene ikke har lov til å selge til mindreårige – det er allerede forbudt. Men, at de ungdommene som prøver å kjøpe skal kriminaliseres… Jeg husker ikke avsender på dette forslaget, men tar gjerne i mot tips!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.