En helg med mange inntrykk

Kjenner hodet er ganske fullt med inntrykk etter en begivenhetsrik helg. Prøver å komme i gang med en sak på adrenaline.no om feltarbeidet i begynnelsen av måneden. Første kvelden hadde jeg en fantastisk solnedgang, og jeg kjenner jeg lengter litt tilbake til den nå på morgenen:

20080623solnedgang.jpg

Kveld: Klarte såvidt å komme i gang med skrivingen, og er omtrent halvveis. Har hatt en del tanker i dag, og da er det ikke så lett å være effektiv hele tiden…

Kl 16 møtte jeg Roger på Amigos, og det er alltid like hyggelig! Var også innom Xpressprint og leverte kart for Aust-Agder. De var ikke sikre på om de fikk montert det før sommeren, men jeg har ikke hastverk. I alle fall ikke veldig. Sa at jeg evt. kunne hente det i slutten av august. Tror de jobber mye på sånn timebasis, så alt over 24t levering er himmelen fordi. De bare himlet på øynene av en bedrift med så god tid! 🙂

Sykkelen var punktert, så jeg måtte gå ned. Leverte den til Albert, og han skulle fikse den til i morgen. Derfor måtte jeg gå hjem igjen også. Det har vært stiv kuling fra NV i dag, og overskyet/utrygt. Temperaturen er heller ikke så bra, og badetemperaturen er 14 grader. Ser derfor for meg at det ikke blir de helt store utskeielsene på holmene i kveld. Egentlig er det like bra.

Ingunn og gutta hadde leid “Deja Vu“, og jeg ble med på å se den. Ganske rar film, som handler om en terrorhendelse som endrer forløp pga at en reiser bakover i tid… Ja – du leste riktig… Jeg er ganske keen på sånne terror/katastrofefilmer, men sci-fi er jeg ikke så god på… Det må liksom ha en viss rot i virkeligheten.

Mens filmen gikk fikk jeg inn en bestilling på en “Padleguide for Vest-Agder“, og jeg har nå åpnet 3. siste esken. Det betyr at jeg har 108 eksemplarer igjen. Har også noen hos Ingunn og hos VAF, men hvis dette fortsetter går jeg tom i løpet av høsten. Men, går alt etter planen så blir det salg av “Padleguide for Aust-Agder” når lageret for Vest er tomt…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.