Bryllup og anna moro

Da er lørdagen her, og Ingunn og jeg er invitert i bryllupet til Birte og Ivar. Jeg skal være offisiell fotograf, og er litt spent. Det vil vel helst gå bra. Skal legge ut noe her sent søndag tenker jeg…

Etter vielsen er det fest i strandkanten ved Langenes. Utpå natten beveger vi oss til Vigmostad og Prestegarden.no. Der er det 25 års bryllupsdag og konsert på søndag. Vi satser vel på en natt i telt på Prestegarden, og en rolig start på dagen… Ser vel for meg at det kan bli ganske sent før vi er hjemme igjen søndag.

Det er neimen ikke ofte en kan samle slike begivenheter på en helg, og i år passet dette veldig bra! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.