Bygging i strandsonen

I dag ble jeg litt satt ut av A-magasinet. De hadde en lengre sak om 100-metersbeltet. Dermed skrev jeg en e-post til journalisten, og det ene tok det andre… Dermed kom minnene om denne sjøbua i Søgne tilbake:

20080620bod.jpg

For å være på den sikre siden tok jeg en telefon til Søgne kommune. Der fikk jeg vite at “hytta” på bildet ble bygget som sjøbu i 1970, og registrert som det. Tegningene fra den gang viser visstnok et rom til sov og et til lager. Det merkelige er at den er registrert som “fritidseiendom” i GAB-registeret (det elektroniske). Dette hadde de ikke noe klart svar på hvordan kunne ha skjedd i Søgne kommune, men dette er jo egentlig en sak som burde forfølges spør du meg…

Ble så oppslukt av dette at jeg nesten glemte å se min niese svømme i Vågsbygd svømmehall fra 14-15. Syklet fra Lund og ut dit på 17 minutter… Rimelig høy puls til tider… Etter det var ferdig ringte de fra ICA for å si at jeg hadde vunnet et gavekort på 500,- for at jeg hadde fylt ut et spørreskjema i ICA Elvegt. Dermed kjøpte jeg sykkelhjelm, og var ganske så fornøyd!

Vel hjemme ble det ikke mer jobbing med strandsonen, men må prøve å få kortet ned brevet til journalisten til 1000 tegn, slik at jeg kanskje kan komme på i neste nummer av A-magasinet. Det hadde vært gøy!

Jeg bakte fucaccia, og så kom først Tore og Barbro. Litt senere fikk vi besøk av Allan og Åse. De ble med på å se Dagi spilte siste omgang av en fotballkamp mot Start (de vant 3-2). Så her har det vært en lang og fin dag!

Har prøvd å samkjøre de siste når det gjelder kurs, men de kan bare neste søndag… Er ikke så sikker på at jeg er gira da, men får se litt på det. Hadde vært deilig å få det unna også…

Innimellom har jeg fått satt sammen kamerabagen, så jeg er rimelig klar for morgendagen. Det er lenge siden jeg har vært offisiell fotograf i bryllup nå, men tror det skal gå greit. Får bare huske på å bruke ISO litt aktivt. Blitz-fotografering er ikke min sterkeste side…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Bygging i strandsonen

  1. André Berg sier:

    Oj. Ser ut som de kan stupe fra verandaen/brygga ved høyvann.

    Sykt. -Er sånt faktisk lov? Eller tilhører dette et av tilfellene Kystvaktskipet “Tor” kan komme til å skyte sønder og sammen?

  2. Lars sier:

    hehe – fine linker André! Tror nok at Kystvakten kunne funnet en del å skyte på her sør! Egentlig er det rart at ingen har satt seg ned med disp.søknadene for å skrive en bok med gode begrunnelser for at akkurat den og den skal kunne bygge.

    Det er nok en del som er ganske så slue, og jeg har på følelsen av at det er noen eiendomsmeglere blant annet som har spesialisert seg på området…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.