Brev til sivilombudsmannen

I dag har jeg gått litt lei av å bli neglisjert, og tok en telefon til Sivilombudsmannen. Det er selvsagt teltforbudet på Torsøy i Flekkefjord kommune vi snakker om, og jeg har skrevet om dette før: «Liten velvilje«. Mens det er storslagent tilrettelagt for båter med sengeplass, er du ikke ønsket i telt:

20080618torsoy.jpg

(Bildet er tatt før jeg visste om teltforbudet.)

Tidligere brev er sendt med kopi til Fylkesmannen i Vest-Agder, FRIFO, Miljøverndepartementet og Fædrelandsvennen. Ingen av disse har villet gjøre noe med saken heller. Når det Flekkefjord kommune for andre gang bryter forvaltningsloven ser jeg ingen annen mulighet enn å ta saken inn for Sivilombudsmannen. Så får vi se om det hjelper. Det er jo fryktelig synd at det er sånn publikum (nå også NPF som org.) må forholde seg til offentlig forvaltning….

Ellers har jeg lest en del i dag, og skal nå poste tre brev. En av disse er en solgt Padleguide til Ålesund! 🙂

Ser av statistikken at jeg nå har passert 50.000 besøkende på ett år. Det er ganske utrolig… Og rart. De har fordelt seg på denne måten:

20080618stats.jpg

Dette er ikke besøkende da, men forespørsler og sider… I denne perioden er det 21 stk som har søkt på «homo bilder» og kommet inn på homoludens.no. Ser vel for meg at de ble litt skuffet, men det er jo litt moro også… 🙂

Kveld: Skulle ha kurs for 3 jenter i regnet, men det ble bare to. Likevel en hyggelig kveld på vannet. Fire stykker møtte opp til onsdagspadling i klubben, og det er jo ikke verst i dette været! I morgen blir det skikkelig kurskveld. Har 8 stykker på blokka! 7 av disse har ikke egen kajakk, så både klubben, padlofil.no og Gareth stiller med kajakker! En skikkelig dugnadskveld!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.