Ganske rolig tirsdag

Startet dagen med en tur ut i Sørlandsparken(!). Leverte 6 padleguider til Padlespesialisten avd. Kristiansand, og var innom BilTema og Clas Olsson for å kjøpe inn noe til hytta. Sånt blir en jo helt ferdig av… Jeg skjønner ikke hvordan folk kan slappe av der ute…

Etterpå var det litt lesing og adm. En lang telefonsamtale og middaglaging. En spasertur med min vakre kone, og så baking av mitt første Foccacia. I følge Ingunn var det vellykket, så det frister til gjentagelse!

På nett har jeg oppdatert sidene til AnamCara med en tekst for juni. Har også lagt inn et leserinnlegg på FVN med en kopi her i bloggen (se forrige oppføring). Boka om Zapffe ble jeg også ferdig med, så jeg har oppdatert oppføringen om denne boka også. Så har jeg begynt på en ny bok av Martin Lönnebo som jeg har fått til anmeldelse. Mer info om denne boken kommer etterhvert.

Det har også vært en del adm med kurset til KKK på torsdag. Nå er det 8 påmeldte, og 3 på vent som ikke har kajakk. Er meldt ganske vått vær, så det kan vel bli en prøvelse! Men, når det kurset er ferdig – så er det ikke flere kurs før sommerferien!

Vi har en sosial helg, men fra mandag er egentlig kalenderen ganske blank. Det eneste som skjer før 15 aug (ca) er en tur med KRIK ned deler av Telemarkskanalen. Det er en kombinasjon av jobb og ferie. En unik mulighet til å ta en del bilder til boka om Telemark i 2009… Gleder meg veldig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.