Rolig søndag

Begynte på en bok med tekster av Zapffe i går kveld, og fortsatte i dag tidlig. Herlig lesning. Regnet har endelig visitert landsdelen, og det til gangs. Derfor ble det tømming av båt hos mine foreldre før de dro østover. Jeg fikk også padlet innom Hafsund med sydvest, og bidratt litt til omsetningen.

Det regnet jevnt, så da jeg kom tilbake på hytta tente jeg i peise og fant fram en god bok. Et kjapt bad ble det også, så nå setter jeg meg rein og fin i soveposen foran peisen! Akkurat nå er det faktisk sol også, selv om det regner… 🙂

Kveld: Har brukt mye av tiden til lesing (mest Zapffe – se neste oppføring). På ettermiddagen satte jeg bolledeig, og mens den hevet og etterhevet gjorde jeg en del havearbeid. Nå er det meste i boks på den fronten, og jeg var bortom svigermor med ferske kanel i svingen.

Nå lages det middag, og så skal jeg bare rydde litt før jeg går til ro. En skikkelig hviledag….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.