Hyttehelg: Utsikt og dugnad

Denne helgen har jeg tilbrakt på hytta, og har gjort ferdig et arbeid som ble påbegynt i fjor. Men, det har også blitt tid til litt padling. Fredag kveld var det en ganske alminnelig kveld, men plutselig så jeg “Guds øye på himmelen”:

20080613gudsoye.jpg

Bygningsarbeidet som nå er ferdigstilt er bryllupsgaven fra mine foreldre. I fjor bygget vi platting utenfor hytta, og nå har vi gjort det ferdig med en benk og et bord. Min far har drevet på siden mandag, men jeg hadde ingen mulighet til å komme hit før natt til fredag. Resultatet har blitt kjempebra:

20080614benk.jpg

Benken kan nok romme inntil 8 personer, og med to langbord skulle det være plass til 30 stk der ned nå! Mellom benken og boden er det en liten “korg”, og så er det boden. Den er ca 70 cm høy, nesten 1,50 bred og 1,90 lang! Her er det stueplass i massevis!

Dessuten er det god plass til blomster på begge sider av denne boden!

I kveld laget jeg middag til mine foreldre, og det var stor suksess! Skal prøve å få en tidlig kveld. Det har gått veldig i ett ganske lenge nå, og neste uke er også ganske busy. I alle fall på kveldene.

Under padleturen i går var jeg en liten rundtur i området, og der fant jeg også et badetermometer. Under siste feltrunde var jo temperaturen opp mot 20 grader, men nå er den nede i 14! Det innbyr ikke til kveldsbad, men tror jeg skal ta et likevel. Har vær en del svetting i dag, selv om jeg bare bruker sånn drill til å skru med. Har blant annet saget ganske mange meter på langs…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.