Sensur og padlekurs

I dag har jeg hatt 12 kandidater til ved Mediehøgskolen. Det er krevende men veldig inspirerende! Dro rett på picning hos Figuru & co etterpå, og det var veldig hyggelig. Nå har jeg pakket for helgen og padlekurs. Drar i gang med kurs i Nodeviga om en knapp time…

Senere: Har hatt 5 stykker på kurs, og det var veldig gjevt. Veldig lite vind og sjø. Alle var veldig fornøyde! 🙂

Da er det bare litt småting jeg skal ordne her på Lund, og så setter jeg meg i bilen mot hytta. Skal hjelpe min far som hjelper oss med å lage ferdig plattingen på hytta. Det blir veldig spennende å se hvordan det ser ut. Regner med å være på plass rett før 01 i natt… Det ble en lang dag dette, men sånn er det jo fra tid til annen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.