Rolig dag, avbrutt kurs

Tok en rolig start på dagen, og har ikke gjort så mye i dag. Lest litt, og lest meg opp på VHF. De har mye kulere modeller utenlands enn her hjemme…

20080610vhf.jpg

På kvelden skulle det være kurs, og 3 spente jenter møtte opp i Nodeviga.

Vi gikk igjennomn teorien mens vinden ulte rundt ørene. Vi trodde kanskje det ville være le i Bendiksbukta, men det var det ikke. Ikke spesielt vanskelig å komme dit i NV (bortsett fra siste stykket). Men, altfor sterk vind for nybegynnere til å trene teknikk. Var nok 9-10 m/s stady, og over det dobbelte i noen kast… Plutselig fikk vi masse sand over oss mens vi lå i Bendiksbukta… Derfor tauet jeg alle tre kursdeltakerne tilbake til Nodeviga, og vi avtalte å gjøre ferdig kurset neste onsdag. Den taueturen tok rimelig godt på kreftene…

Det er meldt samme vind i morgen, så jeg har allerede avlyst kurset da. Torsdagen ser bedre ut, så da satser jeg på å gjennomføre.

Nå blir det nok litt fotball, men så skal jeg ta en rolig kveld.  Tar med boka jeg holder på med av Nick Hornby til sengs! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.