Radiodag

Postet noen padleguider og hentet noen pakker i dag tidlig. Så litt på bilder, og er ganske klar for NRK Sørlandet fra 12-12.30! 😉 Slå på radioen da vel!

Tror det gikk ganske bra på radioen, og i blant kommentarene ligger det også en link til innslaget. Etterpå dro jeg ned til Navigare for å snakke med de om VHF. Har nå fått sertifikatet, og er litt sugen på å komme i gang. Der traff jeg en ung ekspeditør med peil, og han skulle sende en e-post med en modell han hadde sett i nordsjøen. På Fiskebrygge lå det en redningsbåt med noe som så ut som tilsvarende VHF. Jeg tok bilde av den med mobilen, og litt etterpå kom jeg i kontakt med han som brukte båten. Det ble en lang og fin samtale. Han kjente meg igjen (Er det ikke du som driver adrenaline.no?), og hadde planer om å padle fra Oslo til Kristiansand i neste uke.

Bilder fra forrige uke er nå backet opp, og jeg har bestilt en ny disk. Den ene disken min er nå helt full. Dermed gikk det inn en bestilling på en 2TB-disk. Den skulle jo holde til litt video også… 🙂 I det hele tatt skjer det mye moro om dagen…

Har ellers prøvd å ta det litt rolig. Klippe plenen og vanne blomster. Nå skal jeg lese litt Nick Hornby i sola, og så håper jeg å få meg et bad i løpet av ettermiddagen! Kanskje en joggetur med innlagt svømming?

Sent: Det ble grilling, lesing og løpetur med innlagt bading. Herlig! Har rigget en kajakk til på plass i Nodeviga, og skal ha kurs for 2 stk i morgen kveld.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Radiodag

 1. André Berg sier:

  Inspirerende å høre deg på radioen 🙂 Det er godt med noen ildsjeler sånn som deg selv slik at vanligfolk som meg kan få litt inspirasjon og kanskje et lite spark bak til å komme oss ut (-samt tenke oss om mtp bruken av naturen)!

  Godt arbeid både med guidene og presset på kommunene om å åpne friluftsområder 🙂

  Andre interesserte som ikke fikk det med seg kan høre det her:
  http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/376157
  (ca 1t og 10min inn i sendinga)

  (Jeg ser du allerede har kommentert telt og liggeunderlag bruk -noen tips til nybegynnerkajakk? Hvor kjøper man og hva bør(?) den koste?)

 2. Lars sier:

  Hei André!
  Tusen takk for link og tidsangivelse. Prøvde å finne det selv også, men nådde ikke frem!
  Tror kanskje NRK er gira på å forfølge dette teltforbudet i Flekkefjord og Risør. Det blir spennende!

  Når det gjelder dette med nybegynnerkajakk er det avhengig av så mye. Både bruksområde, balanse du har fra før osv. Jeg har tre forskjellige typer i plast (til ca 15.000) i klubben som du kan teste. Skal sikkert nedom en tur i neste uke (det er en kontoruke). Om ikke annet er det onsdagspadling på onsdag kl. 18. Da kan vi jo evt være med de andre i hver vår, og så kan vi bytte underveis. En av de tre kan jeg også skaffe… 😉

  Til høsten går nok noen av de brukt, og da snakker vi 8-10k tenker jeg…

 3. André sier:

  Jeg hadde tenkt å finne fram til kajakklubben i morra, men ser at det mest sannsynlig blir for mye vind? -Men forslag og tilbud om prøvepadling var bare helt supert! Kanskje sjansen til å få prøvd seg på sjøen med noen som kan gi noen råd og tips skulle by seg igjen seinere.. 🙂

  Håper Nick Hornby fenger mer enn Thomas Hylland Eriksens “Storeulvsyndromet” gjør..

 4. Henning Mikkelsen sier:

  Hei Lars

  Kunne tenke meg å henge meg på Andre her, og lurer på hvilke kajakker du selger?
  Jeg er i markedet for en kajakk med romslig cockpit, men samtidig ikke et slagskip.:-)

 5. Lars sier:

  Hei Henning!

  Har sendt deg en e-post.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.