Tilbake fra felt

Siden tirsdag kveld har jeg levet Herrens glade dager under hans høye himmel… Nåja, det har vært lange dager, men utrolig flott. Nå er jeg stort sett ferdig med Grimstad og Arendal, og har gjort et godt jafs i Tvedestrand. Kroppen har fått bra med salt og sol:

20080608salt.jpg

Har slått opp teltet på nye steder hver natt, og skal prøve å få ut en artikkel på adrenaline.no i løpet av uken. Det skjer en del annet denne uken også, men det er jo lov å håpe…

Ellers blir det mye backup av bilder, montering av panoramaer, skylling, vasking mm…

Har kommet godt i gang med bildene, og her er ett til jeg var fornøyd med. Det har jeg kalt “Middag”:

20080608middag.jpg

Jammen har jeg ikke klart å få tatt et bilde av terner også….

20080608terner.jpg

I motsetning til teltet så har de mye større problemer med å holde seg i ro! 🙂

Sent (over 23…): Da er alle panoramaer montert, og jeg skal bare få backet opp de siste dagene et par ganger… (4,75GB på 6 dager!) 🙂 En del av panoramaene ble skikkelig digge. For eksempel dette fra en liten holme utenfor Sandøya i Tvedestrand kommune:

20080608ukjent.jpg

Jeg skal prøve å få laget en kavalkade med de fem overnattingsplassene jeg brukte i morgen – før jeg skal i Sørlandssendingen fra 12-12.30.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.