Ut i felt igjen

Kjenner jeg blir rastløs av landlivet i dette været. Derfor setter jeg kursen ut på havet igjen… I går kveld var det mye god aktivitet, og her er et bilde fra badevannet ovenfor Storeheia:

20080603lars.jpg

Sykkelturen til klatreøkta i Storeheia var fantastisk flott i går, og tar en knapp halvtime i rolig tempo. Klatret en 6- på topptau i går (“Tilbake til Grorud”), og var veldig fornøyd. Knøvlet meg også opp en lang 6´er, men her jeg gikk jeg rundt cruxet. Veldig flott og lett klatring i øverste halvdel! Mange kjente på cragget i går, og her er Øivind i aksjon:

20080603oyvind.jpg

Han er i god form om dagen…

Nå får jeg besøk av Nils Rune til lunsj, og så blir det pakking og middagslaging. Vi spiser litt over 16, og setter kursen mot Grimstad etter det. Dermed skulle jeg være på plass på Valøene ganske tidlig (før 20). Satser så på å ta landlinjen til Arendal, og den sydlige delen av kommunen. Så blir det Tromøysundet, og den indre leden opp til Tvedestrand. Surre litt rundt der, og så tilbake til Arendal (muligens på utsiden av Tromøya, så jeg får kvalitetssikret Tromlingene). Så parkerer jeg kajakken i huset til Arendal Kajakklubb, som har vært så snille å låne meg en plass. Buss til Kristiansand, og så mulig klubbtur i helgen (hvis jeg rekker). Må prøve å være hjemme til søndag, har en ny avtale med NRK på mandag til lunsj.

Gleder meg til nok en fin felttur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ut i felt igjen

  1. Øyvind sier:

    Hei, du er vel allerede over alle hauger – jeg angrer litt at jeg ikke deltok i badet. Det var en fin tur – jeg har laget en link fra min blogg til dette innlegget

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.