Nyheter fra NRK

Fikk en telefon fra Anne Marie Kvassheim i går, og jammen har hun ikke laget en nyhetssak til “Ut i naturen” hos NRK. Her er en skjermdump:

20080602nrk.jpg

Ingunn og jeg hadde en fantastisk kveldstur i går, med himmel og hav som gikk i ett. Tok mange bilder, og skal legge ut litt etterhvert. Vi så også sel!!!

I dag har vi bært ned materialer til hytta, og det vi påbegynte i høst skal stå ferdig om noen uker! Det blir nok bra. Vi har hatt middag med Dagmar og mine foreldre på hytta, og feiret litt mine foreldres 40-års bryllupsdag som er i morgen.

Fikk oss en flott kveldstur i dag også, og gjorde et strandhugg på østre Rauen. Flott sted. Det er utrolig mye båter her nå. Bare på østre og vestre holmen ligger det over 10 stk. 4 stk på Toner. Og ennå er det bare mai! Det er jo veldig hyggelig at mange finner veien ut til kysten, men synes godt det kunne vært flere padlere… Jeg kan ikke huske at det har vært så “trøkk” så tidlig i sesongen før, så dette kan bli spennende. Er litt redd for at vi får mange dødsulykker i år…

Nå er det god bok, te og ferske kanel i svingen. Mens solen lser opp østre holmen på andre siden av Strømsundet. Da er det ikke mulig å ha det mye bedre…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.