Tidlig morgen

Det er jammen ikke lett å få sove når en er så trøtt… Derfor sto jeg opp igjen 03.30, og nå har jeg satt sammen panoramaene fra turen. Her er ett av dem:

20080530homb4.jpg

Blant panoramaene var det også en sekvens med bølgebilder fra tirsdag morgen. Da lå vi litt værfast på Homborsund fyr. Her er ett av dem:

20080530bolge.jpg

Kvelden i går ble ganske innholdsrik. Ved siden av bildene fra gårsdagens oppføring, så solgte jeg 10 padleguider og 2 padlegleder via nett. Alt gikk med posten litt før 17 i går ettermiddag. Robert var innom, og kjøpte rubb og rake av det gamle seilbrett-utstyret. Nå ble det mye bedre plass både i garasje og kjeller. Rosene fikk vann, og jeg spiste en deilig rekemiddag på verandaen (den vestlige!).

GPSen har kommet, og jeg tar den med på hytta. Hadde egentlig tenkt til å ta en buss ca 10, men nå tror jeg det blir den første. Rusler ned i sentrum etterhvert. Norway kjører sin første buss til Oslo kl 06. Da er jeg på hytta til 09, og kan kanskje sove litt i løpet av dagen. Eller padle meg ut til Flesa, og sløve i sola. Lytte på Eddie Vedder og “Society” (filmmusikken til “Into the wild”)…

Trykket for å holde kurs både privat og i klubbregi er økende. Sånn er det hvert eneste år i slutten av mai og begynnelsen av juni. Jeg har ikke tid til å drive med så mye av dette i år, men jeg tror nesten det kunne vært en fulltidsjobb alene hvis det var dette jeg mente var viktigst å drive med. Fremdeles holder jeg en knapp på at jeg skal drive med motivering for å få flere ut (både på havet og generelt i natur). Det blir i alle fall fokus frem til neste sommer, så får vi se!

Men, nå skal jeg pakke litt for hytta. Spise frokost, og komme meg avgårde. God helg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.