VHF-sertifikat i boks

Da har jeg gjort unna VHF-eksamen. Leverte først og hadde 0 feil! 😉 Angrer litt på at jeg ikke tok det som privatist, men har jo liksom aldri tid. Nå satt jeg av en helg, og ser vel for meg at jeg har lært mer på denne måten! Nå er i alle fall Curriculum Vitae oppdatert! 🙂

I dag tidlig gikk jeg i gang med kartene til Grimstad, og nå er jeg over halveferdig. Blir veldig fine kart når jeg bruker de web-kartene jeg skrev om for noen oppføringer siden. Har godt over 40 leirplasser i Grimstad også, så dette lover godt! Under gjennomgangen av bilder i går kopierte jeg over bilder fra Grimstad også, så nå er det snart bare tekst og kartdetaljer igjen. Tror jeg skal få ferdig kartene i dag, men må også få pakket til jeg møter NRK i morgen. Tenkte jeg skulle hente kajakkene i kveld, så slipper jeg styr med det i morgen. Synes egentlig jeg begynner å ha godt grep på ting nå – det enese som mangler er en lang natts søvn. Kanskje jeg kan få det til i uken som kommer? I alle fall når jeg er ferdig med NRK. Da skal jeg ha en kosetur fra Lillesand til Arendal. Satser på overnatting på Valøene fra torsdag – fredag.

På kvelden: Fikk unna en del pakking i ettermiddag, og nå ligger begge kajakkene på taket. På vei til klubbhuset stakk jeg oppom “Keltisk messe” på Eg. Det var utrolig godt!
Må ordne litt mat og en fiskekniv i morgen, ellers tror jeg at oversikten er grei. Skal prøve å komme meg opp ganske tidlig i morgen også – slik at jeg har full oversikt før frokost. Handler vel kl 07 tenker jeg – da er det ikke kø i alle fall… 🙂 Så får vi se hvordan logistikken blir utover dagen… Ser ikke ut som vi kan klage på været:

20080525vaer.jpg

Prøve å trøkke inn litt soving også, men backer opp litt data før jeg drar avgårde…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.