Utskriving av Lillesand ferdig!

I dag har jeg satt punktum for utskriving/bildefinning til Lillesand. Ingunn skal ta fatt på dette til uka, og hun får med seg 253 filer fordelt på 741MB. Av disse er det 101 bilder… Her er ett av dem som ikke nådd opp til å bli med…

20080524lars.jpg

Bildet er fra toppen av Kjeholmen i Lillesand kommune, med Hesteholmen på Skauerøya i bakgrunnen. Et herlig sted å se sola gå ned! 🙂

Dagen begynte tidlig i dag også, selv om jeg drøyde det en halvtime – til 06.30. Var i gang foran Macen 10 min senere, og satt pal fram til 09. Da ble det rask frokost, barbering og dusj før Aftenskolen. Så var det noen timer med VHF, DSC, GDMSS, EPIRB osv osv… Håper jeg husker nok av dette til at jeg står i morgen, men ser ganske lyst på det… Tok passbilder på vei hjem, så alt skal være klart. Vi skal ha undervisning fra 10-14, og så en times eksamen etter det.

Deilig pizza og litt lesing før jeg brente ut DVD og sånn til Ingunn. Hadde tenkt til å handle litt til mandagen i dag også, men det ble det ikke noe av. Har en del tid på morgenen på mandag før jeg skal møte NRK på Homborsund brygge, så det skal nok gå bra. Har også fått orndet med båtplass i Lillesand, så da padler jeg til Arendal når NRK er ferdig med opptakene onsdag eller torsdag. Så tar jeg buss til Ingunn på fredag kveld. Dermed får vi helgen på hytta sammen. Det skal bli deilig!

Deretter blir det litt tømming av kamera og sånn på mandag, før jeg tar bussen tilbake på tirsdag eller onsdag tenker jeg. Satser på en tur til Tvedestrand og tilbake da, men det avhenger litt av den militærøvelsen de skal ha der. Regner med at de ikke skal være innaskjærs, så det går nok greit.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.