God start på dagen

Jammen kom jeg meg ikke opp 06 i dag også. Fikk unna hele Skauerøya før frokost. Der har jeg merket av hele 7 leirplasser, og her er utsikt fra en av dem:

20080523img_1603.jpg

Dette er litt av en idyll, og jeg er imponert over at Lillesand kommune har klart å bevare den fra utbygging. Men, det er kanskje andre som skal ha æren for det? I alle fall er mine fordommer mot Lillesand kommune blitt kraftig motbevist gjennom feltarbeid. Jeg har bestandig hatt problemer med overnatting i Lillesand, men nå har jeg jo gått veldig grundig til verks. Da har jeg funnet nesten 60 steder en kan sette opp telt, og ingen av kommunene i Vest-Agder var i nærheten av dette antallet… Jeg mener fremdeles at Lillesand er veldig nedbygd, men det er samtidig gode muligheter til å finne teltplasser her. En må bare vite hvor de er…

Kl. 13.20: Da er jeg ferdig med beskrivelser og kart over Lillesand. Til sammen har jeg beskrevet 35 områder, som har detaljert markering av 63 leirplasser + ett fyr. Det er ny rekord på en kommune! Jeg er imponert. Nå må jeg bare få plukket ut litt bilder, men først skal jeg en tur ned i byen. Puste litt dypt… Skal prøve å få tid til en lite lur også før jeg skal på VHF-kurs i hele kveld. Mine foreldre kommer også innom for å låne GPS. De skal gå turmarsj i Mandl i morgen, og da er det jo moro med “levende” kart… 🙂

Kveld: Dro litt tidligere til Grim skole, og spiste middag på Grim Kinamat. Kurset var ganske spesielt. Læreren er pensjonert sjøkaptein, og deltagerne er 17 menn med snittalder på 50+. Men, sånn er visstnok alle VHF-kurs. Hvorfor det? Synes det virker greit, men det skal bli godt å få det overstått. Har funnet håndholdt GPS fra USA med både DSC, GPS og som flyter. Nå ser det ut som den bare selges i USA og Canada, men det kan vel kanskje tenkes at en norsk importør finnes… Har spurt på NPFs forum, så får vi se.

Orker ikke å gå i gang med å lete opp bilder fra Lillesand nå. Tror heller jeg tar en litt tidlig kveld, og prøver å komme meg opp kl 06 (eller deromkring) i morgen også. Denne dagen har vært lang… Mine foreldre var innom for å låne GPS før turmarsj i kveld. I morgen tror jeg de skal til Mandal. Blir spennende å høre om de finner ut av det…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.