Digitale kart

Jeg er en ganske heftig forbruker av kart, og er stadig på jakt etter nye tilbud på nett. For å lage detaljkart i boka bruker jeg “smørpapir-metoden”. Jeg skjermdumper kart fra nett, og så tegner jeg rundt det jeg er ute etter – landlinje/øyer. Den siste tiden har jeg brukt:

http://www.gislink.no/gislink/

Hvis en velger “Topografiske rasterkart” her, så blir det en helt utrolig nøyaktighet. Ligner litt på de tekniske kartene man bruker i kommunen med målestokk 1:5.000. Men, du må zoome deg godt inn… Dette er den kraftigste karttjenesten jeg har funnet til nå, men den er litt treg… Har du noen tips?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok, Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.