Lillesand nærmer seg!

Da begynner jeg å nærme meg Lillesand komplett, og tar en kveld med klatring og gode venner. I dag går ferden til Sødal og klatrefeltet “Queens”. Her er utsikten fra cragget:

20080522gronn.jpg

Nærmer meg nå 60 teltplasser i Lillesand, og det er jo helt enormt. De som er litt kjent kan jo ta en titt på oversikten min:

20080522status.jpg

Det som er grønt er ferdig, mens det som er rødt er det fremdeles litt igjen på. Må prøve å få dette ferdig i kveld/morgen. Blir ikke så mange muligheter for sånt i helgen tror jeg. Har også skjedd en del annet i dag – har blant annet fått til en avtale med Kokatat til eget bruk. Jammen kom det ikke inn bestilling på to padleguider også. Langtidsvarselet til uka ser helt fantastisk ut, så både “Ut i naturen“-redaksjonen i Bergen og jeg gleder oss veldig! 🙂

På kvelden: Fikk en fin økt i veggen på Sødal. Gikk en 4er, og prøvde litt på en 6+ (Fat bottomed lady). Deretter prøvde jeg på en 5er og en 6er helt til venstre på feltet, før jeg avsluttet med 6a-testen (grad 6-, og første gang jeg har klart i ett!). En veldig gøyal kveld, og det var 8-10 stykker der. Her er et bilde av Arild:

20080522arild.jpg

Hva gjør man ikke for fotografen! Eivind og Maria ble med hjem på is og te etterpå, og det var veldig hyggelig! I morgen må jeg få ferdig Lillesand, og tror jeg skal prøve meg på en litt tidlig kveld. Har nesten blitt midnatt hver kveld nå, og når jeg står opp 06 blir det litt sent…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.