Tidlig på´n

Denne uka har jeg stått opp klokken 06, og er forbauset over hva en kan få unna før “verden våkner til liv”. I dag tidlig lagde jeg utkast til en plakat for Korsvei Sør, og så publiserte jeg en bokanmeldelse på adrenaline.no. En god morgenøkt! Kveldsøkta var også god – her utenfor Tors gate etter en fin kveld:

20080521kveld.jpg

Men, det er andre som også er oppe tidlig. Klokken 08.04 kom avslaget fra Sparebankstiftelsen DnB NOR:

Vedrørende søknad til Sparebankstiftelsen DnB NOR
Sparebankstiftelsen DnB NOR har denne våren fått inn over 1.700 søknader. Mange av søknadene er meget interessante, men vi kan kun gi bidrag til et fåtall av disse. Formålene for vårens tildelinger var ”Stolthet og tradisjoner” og ”Ut i naturen”.

Deres søknad ble dessverre ikke prioritert høyt nok til å motta et bidrag.

For eventuelle senere søknader, henviser vi til våre internettsider: www.sparebankstiftelsen.no, hvor formål for gjeldende søknadsrunder vil være beskrevet. Neste søknadsfrist er 15. september 2008, og de prioriterte formålene for høsten 2008 er ”Ut i naturen” og ”Dans”.

Lykke til med videre aktivitet!

Med vennlig hilsen
Sparebankstiftelsen DnB NOR

Sissel Karlsen (sign)
Avdelingssjef

Ser at de fortsetter med formålet “Ut i naturen” også i høst, så da omformulerer jeg – og prøver meg på nytt! Nå har det gått såpass bra siste månedene, at jeg har til pålegg på brødet. Så det er ingen fare. Men, litt “ekstra” åpner for nye muligheter – både på web og når det gjelder video…

Senere: Da har jeg hatt møte med faglærer, og sammen koordinerte vi karakterene. Vi var stort sett enige, så det var en relativt enkel og hyggelig jobb. Veldig godt å få dette unna! Sykkelturen gjennom Jegersberg gjorde også godt.

Må innom postkontoret med et par padleguider, men det er bare morsomt! Har også solgt en Ellesmere-kajakk fra BD i dag, så her går det unna! 🙂

Det blir deilig med litt rolig padling i kveld, og så kan vel jeg jobbe litt mens det er fotball-finale i kveld. ManU mot Chelsea er sikkert kult for de som er interessert i sånt, men jeg er bare sånn passe interessert…

Kveld: Sammen med Siw og Håvard hadde jeg mye fin padling på østsiden av Odderøya:

20080521siw.jpg

20080521haavard.jpg

Terna var også på plass:

20080521terne.jpg

Fikk ikke vært med på klubbturen i kveld, men det var likevel ny rekord. 8 stykker var med på runden rundt Bragdøya:

20080521kkk.jpg

Kanskje passerer vi 10 stk før sommeren. Har litt lyst til å være med på klubbtur, men vet ikke helt hvordan det passer inn i opplegget her. Får se det an når det nærmer seg…

På vei hjem fikk jeg noen til å ta bilde av meg i Bertes. Fremdeles er det mange som har båten på land, og vi skriver 21. mai. Jeg har jo padlet aktivt i flere måneder….

20080521mai.jpg

Stua er full med fotballsupportere, og det er 1-1 i andre omgang. Får vel se litt, og så blir det kveld. Skal prøve å starte 06 i morgen også, slik at jeg får ferdig en del i Korsvei-regi og kan sette i gang med padleguiden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.