Sensur i boks!

I dag har jeg gjort ferdig sensuren, og det er veldig deilig. Skal ha et møte med faglærer i morgen, men så kan jeg bli litt mer fokusert på padleguiden igjen. Her er et mimrebilde av Homborsund fyr (sett fra Stangholmen):

20080520homborsund1.jpg

På kvelden var det klubbklatring med CKK i Storeheia:

20080520storeheia.jpg

Har også gjort litt Korsvei-ting fra morgenen av, men er ikke helt ferdig med det. Vanntette pakksekker fikk jeg av Ortlieb i går, og har allerede solgt to stk! 🙂 I ettermiddag og kveld var det klubbklatring i Storeheia. Galleri fra klatringen er allerede publisert – og ligger her.

På vei hjem spiste jeg på Grim kinamat, og det var deilig! 🙂 Da passet det akkurat med kveldsbønn i Lund kirke, og så ble det bilder… Solgte også en padleguide på veien, og denne er nå pakket ned – klar for avreise i morgen.

Har fått orden på padlekurs i juni, og det ser nå ut som jeg har ca 15 elever den andre uka i juni. Det er veldig stilig! 🙂 Denne gangen er det helsevesenet som melder seg på – i fjor var det Post og teletilsynet… 🙂

Skal prøve å fortsette trenden med å stå opp kl 06, men da må jeg nesten sovne før midnatt….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.