Ett års bryllupsdag!

I dag er det akkurat ett år siden vi ble gift! Her er noen bilder fra den store dagen! For å glede fruen har jeg gjort litt praktisk i Tors gate, og da hun kom hjem var det rose, gave og god middag.

Sto opp 06 i dag, og fikk laget artikkelen “Klubbmoro i Kristiansand” før frokost. Så var det en del orging til tidlig ettermiddag. Da kom jeg litt i gang med boka, og har scannet en del kartdetaljer. Må få kommet litt mer i gang i morgen… Da må jeg også gå igjennom minst halvparten av oppgavene jeg skal sensurere, og gi dem karakter…

I kveld er det møte i Korsvei Sør. Vi skal planlegge siste møtet før sommeren – det er 30. mai.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.