Søndagstur med mye vær

I dag fikk jeg lyst til å ta en tur i kajakken igjen, og som i går ble det mye vær:

20070518regn.jpg

20080518sol.jpg

Nå begynner virkelig båttrafikken å ta seg opp, og det er ikke så vanskelig å finne motiver:

20080518fart.jpg

“Hensyn” er helt klart blitt et fremmedord, men så går det 10 kajakker bare på motoren bak her… Snakket med noen som mente det var lite sosialt med kajakk. Skulle likt å vite hvor mye de ombord her fikk snakket sammen mens de freste avgårde. Personlig synes jeg det ser mest kaldt ut…

Da jeg kom hjem hadde vi fått besøk av Siw og Håvard. Litt senere kom også Lisbeth og Frode (de vi var hos i går kveld). Det var koselig:

20080518besok.jpg

Frode synes det var gøy med kajakk-kameraet mitt (Canon Powershot G9), og han tok noen bilder. Blant annet av meg:

20080518lars.jpg

Været var ganske ujevnt i dag. Så til slutt trakk vi inn og fyrte opp i peisen(!). Det er deilig det… 🙂

Blir nok ikke så mye jobb i dag. Skal prøve å komme i gang med boka fra morgenen av i morgen, og kanskje gjøre litt karaktersetting. Det er heldigvis ikke meldt allverdens vær kommende uke, så jeg burde kunne få unna litt kontorarbeid.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.