Mer innesitting

Startet dagen med å få eldstemann avgårde. Ingunn er syk om dagen. Så gikk jeg i gang med en anmeldelse av “Klatrefører for Telemark“. Deg gikk ganske radig, og etterpå leste jeg igjennom pensumboka til VHF-kurset jeg skal ta neste helg.

Så hadde jeg en lang bytur. Da jeg kom ned på torget møte jeg Ditlef og Kiersti fra Tyskland. De hadde vært på sykkeltur i 11 mnd!!! Hadde nettopp blitt sendt hjem mot sin vilje fra Kina, og hadde nå tatt turen til Norge. De skulle bruke 2 mnd her… Er litt misunnelig, og hadde en lang prat med dem. Ga dem et sykkeloversiktskart over Norge før vi skiltes ad.

Så fikk jeg renset undervannshuset til G9’en, og kjøpt “Den norske los” (Bind 1 og 2b). Etter en del handling lagde jeg fredagspizza, og den falt i smak! Til og med Ingunn fikk ned et par biter, og er nok på bedringens vei. Likevel må vi nok se langt etter klatring i Mandal i morgen. Blir nok en relativt rolig hjemmedag, og kanskje en liten padletur ved lunsjtider.

På ettermiddagen traff jeg også Arne i sportsbilen sin:

20080516arne.jpg

Han er en hyggelig fyr!

Bildet er tatt med mobilen. Det tar ikke så verst bilder til å være mobil. Dette bildet er tatt i høyeste oppløsning – klikk på linken for å se resultatet. Det er fra siste felt-tur:

20080516n95.jpg

Har lest litt i kveld, men er ganske vårslapp. Skal prøve å legge meg tidlig i dag, klokka ble over 02 i natt før jeg fant senga…

Sånn litt ut på kvelden fikk jeg det over meg, og artikkelen “Deilige feltdager i mai” rant ut over tastaturet ganske raskt. Dermed kan jeg stryke enda en ting på TODO-listen. Det er ganske så deilig. Nå skal jeg slå av maskinen, og lese litt før jeg tar kvelden.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.