Innedag i sola

Er i gang med nok en innedag foran skjermen i sola… Etter en lang og flott padletur i går kveld har det vært en ganske rolig start. Ble motivert av Tom til å konvertere klatrebilder til S/H. Her er et eksempel fra tirsdagsklatringen (ruta heter “Plastic Jam 6″, og ligger i Holskogen):

20080515petter.jpg

Ellers må jeg jo komme i gang med sensorbunken igjen. Ligger også en del saker til adrenaline.no her, så jeg får ta det litt om hverandre. Skal prøve å få lest igjennom bunken, og minst publisere en sak i løpet av dagen. I morgen er det meldt enda finere vær, så da har jeg lyst på en padletur igjen…

Etter lunsj: Mens vi koste oss på havet, var det møtet i Bystyret i Kristiansand. Der ble reguleringsplanen for Odderøya vedtatt, og i Fædrelandsvennen i dag fant jeg dette avsnittet:

20080515kkk.jpg

Det skulle vel i alle fall bety at vi er med i feltet fortsatt. Her gjelder det å følge med i svingene…

Ellers begynner jeg nå å se bunnen i esken med besvarelser. Skal ta en god økt til, før jeg går løs på sakene til adrenaline.no.

Ferdig med første gjennomlesning av sensurbunken ca 16.30 i dag. Veldig deilig å se en slags ende på det, men må jo også få satt en karakter på de forskjellige…

For å variere litt har jeg nå oppdatert boklisten på bokoman.no. Padleloggen er også blitt oppdatert. Så skal jeg gå løs på klatreartikkelen til adrenaline.no. Har også levert en feilsendt padleguide, og gjort om i regnskapet. Det er jammen en del som kommer sånn innimellom…

Sent på kvelden… Er snart ferdig med klatresaken fra Bø, men så dro jeg på fotballkamp for å se Herman. Var bare der første omgang, så han kom ikke med på noe bilder. Tok en del, men det var jo ganske sent. 8 av bildene ble ok, og jeg har laget et G13 – Gimletroll galleri på Facebook. Det blir mye foto om dagen, og jammen vant jeg ikke en kalkball på CKK sine sider. Jeg har nemlig tatt månedens bilde i mai! Ikke at konkurransen var så hard, men kalkballer er alltid godt å ha. Her er bildet:

20080515mndbilde.jpg

Sånn innimellom slagene har jeg prøvd å sette opp e-post på mobilen slik at jeg kan få sendt over word-vedlegg med tekst. Det har jeg fått til å virke nå, så det er jo bare fryd og gammen. Nå tenker jeg Ingunn skal få litt sjokk når det plutselig dukker opp dokumenter mens jeg angivelig ligger i teltet… 🙂

Da tror jeg vel egentlig at det nærmer seg leggetid her sør. I morgen skal jeg få lagt ut artikkelen fra Bø, og en anmeldelse av Telemarksføreren.

Leggetid ble utsatt, og nå nærmer klokka seg midnatt. Men, så er jeg ferdig med “Pinseklatring i Bø” til adrenaline.no også! Telemarksføreren tror jeg ikke det blir noe titting på i kveld. Nå må jeg dusje. Har fremdeles ikke fått skylt padleutstyret fra i går. Det går litt over stokk og stein her nå, men jeg gleder meg til å ta fatt på guiden igjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.