Foran skjermen i godværet

Det er fremdeles et fantastisk vær her sør… Men, nå må det skrives litt også. Har fått gjort unna en del annet, men ikke begynt på boka enda. En del jobbing med bilder, og jeg har laget et galleri med bilder fra forrige uke. Her er ett av dem:

20080513lars.jpg

Skal prøve å få skrevet en liten oppdatering til adrenaline.no også. Klatrebildene fra helgen bør også bli et galleri og en sak samme sted. Får se hva kvelden kan bringe. Tror det er bedre å jobbe litt seint, og så kulen i sola midt på dagen. En kan jo bli helt tullerusk av å sitte her bak tykke svarte gardiner…

Men, i ettermiddag er det klubbklatring i Holskogen, og dit skal Ingunn og jeg! Det er en vegg der med bare 6-ere, og nå er selvtilliten på topp etter flere 6- i Bø! Vi får se om graderingene er ganske like, eller om det blir et flaut møte med veggen. Mulig jeg kan få ut noen bilder fra begivenheten litt senere i dag. Men, nå skal jeg en tur på posten med 6-7 konvolutter. Fire av dem er padleguider! En er faktura for et bilde! Så det drypper inn litt inntekter i ny og ne!

Etter postkontoret og en is ble det mer jobbing med bilder, og nå har jeg også publisert et galleri med panoramaer fra feltarbeidet i forrige uke. Så gikk jeg løs på bildene fra bø med krum hals, og nå har jeg også fått laget et klatrebildegalleri.

Sen kveld: Klubbklatringen i Holskogen var veldig god, og jeg gikk min første 6´er utendørs. Plastic jam heter den, og den har en veldig gøyal start med layback. Så får jeg brukt padlemusklene litt! Ellers har vi sett en dokumentar om en tysk ubåt som gikk ned under krigen, og jeg har lagt inn noen bilder fra i kveld i neste oppføring. Men, nå er det natta, og så får jeg fortsette TODO-listen i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Foran skjermen i godværet

  1. Atle D sier:

    Foran skjermen i godværet ja. Nå også foran kamera!! Stilig. Rikskjendisen vår det ja ;o)

  2. Lars sier:

    Ja, det er fort gjort altså. Legg ut noe på nett, og så hiver de seg over deg… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.