Fiksefredag – og god pinse!

I dag har jeg gjort unna en del adm, og er klar for pinse i Bø med klatreklubben. Har montert alle panoramaer, og sett på bildene fra Aust-Agder. Dette fra Stakksholmen likte jeg ganske godt. Flott utsikt tirsdag morgen denne uka:

20080509fiksedag.jpg

Montering av sånne panoramaer tar jo litt tid, så første halvdelen av dagen gikk med til det. Mens Macen regnet, så pakket jeg bort utstyr. Så tok jeg en spasertur for å hente tastaturet til min Nokia. Blir spennende å se om jeg kan få opp noe særlig hastighet på dette… 🙂 Billaderen hadde også kommet.

Så hentet jeg sykkelen i kajakklubben, og fotsatte litt foran boksen. Hentet også en hel kasse med eksamensbesvarelser, og akkurat nå angrer jeg bittert på at jeg sa ja til å være sensor… Men, sånn er livet. Heldigvis er det betalt, men jeg må jo utsette «kjernevirksomheten» min. Det er jeg ikke så fornøyd med når solen skinner.. Men, denne gangen må jeg gjøre begge deler. Ja takk. Lovt er lovt.

Pakket ned det nye Hilleberg Atlas, og det blir spennende å montere det på Beverøya camping i kveld. Vi spiste en god middag på verandaen alle 4, og nå skal vi bare pakke ned litt klatreutstyr. Planen er Bø lørdag og søndag, og så hytta søndag kveld. Kommer tilbake mandag morgen antagelig. Da skal vi ha et hyggelig gjensyn med «the Thomassen family». Det blir bra!

Neste uke blir ellers satt av til utskriving og retting. Om hverandre…

Ønsker alle lesere en riktig god pinse – gjør det beste ut av finværsdagene! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.