Jobbe- og kosedag

Etter en lang og god natt søvn (det er utrolig stille her på hytta!), ble det litt jobbing etter frokost. Nå er Kjøstvedtholmen, Hestholmen og Malløya beskrevet! Da er det bare 27 steder igjen… Tror jeg har funnet over 40 teltplasser i Lillesand kommune nå, og det er jeg veldig fornøyd med!

Så gikk vi løs på flyttejobben. 2 stoler skulle byttes ut, og det samme skulle komfyren. Den 10 år gamle komfyren min fra Lund tok over for den 30-40 år gamle komfyren som sto på hytta før. Størrelsen var helt standard, så det gled greit på plass.

Deretter skulle vi kvitte oss med tingene på Eik avfallsplass ved Stathelle, men det var bare opp tirsdager og torsdager… Så det får bli sørlandsparken på mandag…

Men, vi fikk handlet reker og annen moro, så nå skal vi på middag med svigermor i kveld. Nå venter jeg på at bolledeigen skal heve, slik at vi også kan få oss en skikkelig god dessert.

På vei hjem fra Stathelle var vi innom Mariakapellet ved Bamble kirke. Det var der vi giftet oss for snart ett år siden. Vi sang en salme (479) før vi dro videre.

Vi gleder oss til kveldspadleturen, og satser på å være friske og uthvilte til en tur over til Jomfruland i morgen. Nå står hvitveisen der ute i full blomst, og det er liksom blitt tradisjon med en tur ut i perioden 15. april – 10 mai. Satser på at vi får det til i morgen! Været ser ut til å bli helt knallers!

Satser også på å få skrevet beskrivelser til 10 av stedene i Lillesand før helgen er over!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.