Den store kartdagen

I dag har jeg fortsatt med å lage kart over overnattingsstedene i Lillesand. Stedsnavnene varierer fra kart til kart, og det jeg har kalt Hestholmen i Lillesand er Kjeholmene. Hestholmen er ytterste delen av Skauerøya ser det ut som på opplevelseskartet for Blindleia. Så dette er Kjeholmene:

20080430kjeholmen.jpg

Før lunsj var jeg ferdig med 9 kartskisser, men leverte en del til Shalam i lunsjen. Da fikk jeg også lappet ett av bildekkene!

Da jeg kom hjem var det ganske mye brev i postkassa. Mest regninger, og litt info. Har nå endelig fått timet at jeg sakl delta på helgekurs med VHF. Den 23.-25. mai blir det intensivkurs på Grim skole. Må si jeg ser frem til å få ordnet dette. Dermed kan mobilen plasseres under dekk. Jeg blir mindre tilgjengelig, samtidig som det blir enda sikrere! Nå må jeg bare finne en god og vanntett VHF!

Senere: Da er klokka 16, og tilsammen ble det 30 kartutsnitt for å beskrive Lillesand kommune. Det kan dukke opp et par steder til, men jeg tror det er omtrent her jeg havner… En del steder er det jo mange overnattingsplasser, så det kan nok fort bli opptil 50 plasser i Lillesand. Det vil i så fall være ny rekord for en enkelt kommune. Var ikke helt sånn jeg så det for meg da jeg startet med Lillesand, men det er veldig få plasser i nærheten av Blindleia. Lillesand er en svært øyrik kommune, så det er vel egentlig ikke så merkelig…

Tenkte jeg skulle prøve å slappe av litt før jeg gikk løs på Grimstad, men slik gikk det ikke. Akkurat da jeg var under pleddet ringte de fra Laagendalsposten og var interessert i et par bilder fra i fjor sommer. Nå har jeg sendt dem over, så får vi se. Bildet av Saltholmen fyr var kommet til trykkeriet, så jeg tror nok at det salget blir noe av. Hvis jeg får solgt bilder til LP også, så blir det to billedsalg på en uke. Det er ikke dumt! Har ikke solgt noen padleguider på en uke nå, og det er første gang siden utgivelsen. Nesten litt rart, det er jo nå sesongen starter!

Skal handle litt mat nå, og så er planen å få en skikkelig klatreøkt. Det kan trengs. Er skikkelig rar i kroppen etter så mye stillesitting foran skjermen. Det verker i beina, og jeg får mer og mer lyst på en Capisco. Søker på finn.no for å finne, men det er stort sett veldig dyre… Ryggen har helt klart heller ikke bra av disse lange øktene. I går satte jeg på maskinen 07.15, og slo den av 22.15… Men, så får jeg jo gjort en del…

Sent: Herlig klatreøkt – mange kjente ansikter! Deilig vegetarnachos, og litt fotball – Chelsea mot Liverpool. Blir ikke avgang Bamble før litt ut på dagen. Skal ta med meg bærbar og bildene, slik at jeg kan begynne å skrive teksten til stedene i Lillesand. Hadde vært kjempefint om jeg kunne satt punktum her om ca halvannen uke. Da tror jeg kanskje at jeg er godt på vei i Grimstad også! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.