Ny dippedutt

I dag tidlig postet jeg en god del brev, og fikk en kjapp demo av N95 av Per Anders. Det var såpass overbevisende at jeg nå har bestilt en Nokia N95 8GB med eksternt tastatur:

20080429dippedutt.jpg

Da kan det nok bli oppdatering av blog både her og der… 😉

Gikk så i gang med å lage artikkelen til galleriene jeg har laget de siste dagene. Det tok et par timer, men nå ligger artikkelen “Nydelige feltdager i april” på adrenaline.no. Samtidig som jeg gjorde dette tror jeg kanskje enda et bilde til er blitt solgt. Dessuten fikk jeg vite av kredittvurderingen hos MPX.no (der jeg kjøpte mobilen) at jeg ikke var kredittverdig. Det kom jo ikke akkurat som noen bombe… Ligningstallene til en heltids padler er vel ikke akkurat noe for kreditt. Men, mobilen ble kjøpt live med VISA, så de har ingenting å klage på! 😉

Senere på kvelden: Hadde en litt rolig ettermiddag, men så tok det helt av. Har hatt en intens økt med elektroniske kart, og har nå sydd sammen basisgrunnlaget for alle kommunekartene i Aust-Agder. Det er veldig moro, selv om det er ganske mye retusjeringsjobb før jeg har en ferdig vektor fil. Det kan jeg ikke gjøre før jeg har oversikt over alle stedene som skal være med. Pleier å viske ut en del av de minste øyene, men kan jo ikke gjøre det hvis det er fine steder der! 🙂

Ellers har vi hatt en herlig fiske-wok til middag, og nå blir det litt rydding i garasjen. Satser på en tur nedom Shalam i lunsjen. Så fyller vi opp bilen på vei mot hytta i løpet av morgendagen. Da forsvinner to stoler i boden, og komfyren i garasjen. Da er det ikke lenge før jeg får plass til å være i utstyrsrommet i kjelleren heller. Det skal bli herlig! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

5 svar til Ny dippedutt

 1. Rune B sier:

  Vil du virkelig være så tilgjengelig, Lars?? 🙂
  Benytter anledningen til å ønske deg lykke til med den nye guiden-ser lovende ut!
  Gleder meg forøvrig til å sjekke ut nye steder fra Vest Agder-guiden. Den gir mye god inspirasjon.
  Før det blir padling på meg, blir det Jotunheimen og toppturer som gjelder denne helga!
  Stå på!

 2. Lars sier:

  Veldig god observasjon Rune, og det vil jeg selvfølgelig ikke… 🙂
  Tar VHF-lappen i slutten av mai, og da blir mobilen AV om dagene i felt. Ser for meg at jeg kan gå på litt om kvelden. Både for å skrive litt om hva som har skjedd, og får å sende noen betryggende SMSer. Du kan være sikker på at jeg skal verne om “Robinson Crusoe-følelsen” jeg ofte har når jeg er i felt! 🙂
  Samtidig blir det noen ganger litt lenge med en uke borte fra e-post og sånn…

  Takker for god respons på boka. Det er hyggelig å kunne inspirere andre til å ta nærområdene i bruk. Selv Jotunheimen blir jo nærområde i disse dager! Vi vurderte også en tur, men trakk oss pga været. Nå blir det padling og oppstart på hytta i stedet. Kanskje litt fjell i slutten av august hvis boka er i rute!

  God tur!

 3. Eivind M. sier:

  Jeg kjøpte meg også N95 i forrige uke, men dog 1GB-versjonen. Eksternt tastatur ser behagelig ut, så jeg må vel vurdere det også.. Men gratulerer med ny telefon! Jeg er iallefall veldig fornøyd med min foreløpig, spesielt GPS-funksjonen. Du må sjekke ut Nokia Sports Tracker, http://sportstracker.nokia.com/nts/main/index.do, hvor du kan laset opp treningsruter (feks padleturer?) direkte til nettet, få statistikk over trening og turer, avstander osv osv. Jeg er jo ingen treningsnarkoman, men synes grafene og tallene er skikkelig kule… 😉

 4. RuneB sier:

  Sikkert ikke så dumt med VHF. Har det i seilbåten, og det gir jo relativt mye større trygghet enn telefonen gjør på sjøen..
  Høres fornuftig ut å verne om “Robinson-følelsen” Den er jo gull verdt!

  Får se om jeg skriver litt og får noen bra bilder du kan bruke på adrenaline.no også. Satser på bra vær!
  Skal du forresten ha noen teknikk-kurs i vår/sommer?

 5. Lars sier:

  adrenaline.no er alltid klar for fine bilder! 🙂 God tur!

  Teknikk-kurs har jeg ikke satt opp for padlofil.no i år, men satser på å holde ett for klubben i løpet av høsten. Du kan melde din interesse her:
  http://www.havpadling.origo.no/
  Der kan du også holde et halvt øye på hva klubben driver med også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.