Mer webbing

Ble mye lesing i går kveld, og jeg er nå ferdig med en biografi om Frederik Grundtvig. Leste også en del i «Svimlende gleder» av Per Hohle. Her er det mye moro, og bokliste er atter oppdatert! I dag har jeg fortsatt der jeg slapp i går, og nå er panoramagalleriet laget. Her er ett av bildene:

20080428hestholmen10.jpg

Ellers rullet det inn på e-post et brev som skal ekspederes for Kristiansand Kajakklubb. Skal møte lederen kl 13, og så går jeg ned til bystyret med det personlig etterpå. Da skulle vi være kjapt nok ute! 🙂 Har jo også et brev jeg skal sende til Flekkefjord kommune, og skal se på det nå også! Så går det en del post herfra i dag!

Sen kveld: Brevet til Flekkefjord er sendt ut på «intern høring», og jeg satser på å få det avgårde i morgen. Brevet til bystyret er levert, men jeg har ikke lagt de andre i konvolutter enda. Tar det etterpå i kveld.

Har klatret sammen med Ingunn og Herman i kveld, og det gjorde godt. Var utrolig trøtt og sigen i gråværet her i ettermiddag. På turen nedom byen fikk jeg kjøpt siste plata med Sondre Bratland. Han har tonsatt dikt av min store helt: Olav H. Hauge.

Etter klatringen ble det herlig salat, og så gøv jeg løs på adm etter kurset forrige helg. Nå har jeg registrert alle kursdeltagere i Våttkort-databasen, sendt ut våttkort, skrevet fakturaer og oppdatert padlofil.no.

Hadde håpet å komme i gang med å skrive artikkelen fra feltarbeidet også, men så ble det en del e-poster frem og tilbake angående et bilde av Saltholmen fyr. Nå tror jeg det er i boks, og til sommeren blir det mulig å kjøpe postkort på fyret der jeg har tatt bildet! 😉 Anbefales…. Vet ikke helt om det ordner seg enda, men det er dette bildet som er aktuelt:

20080428saltholmen1.jpg

Har også en annen bildelevering jeg må se på i morgen. I det hele tatt drypper det inn litt penger i ny og ne om dagen. Og jeg som trodde at jeg ikke skulle tjene ei krone omtrent dette året… Jeg har til og med måtte avslå en del tilbud denne våren.

Da skal jeg skrive på en del konvolutter, og så blir det en dokumentar om grandiosa pizza før leggetid. Har kjøpt inn så vi kan lage bringebær-smoothie. Det er deilig! 😉

Rett før leggetid: Brevet til Flekkefjord kommune (se annen oppføring her i bloggen) er skrevet ut og lagt i konvolutter, og jeg har oppdatert padleguiden.no med både svarbrev og nytt brev!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.