Kapell på Kapelløya

I dag har jeg vært på seminar på Søgne gamle prestegård i hele dag. Temaet var kapellet på Kapelløya, og det var mange interessante innlegg. Her er en digital plassering av kappellet på øya:

20080426ute.jpg

Jeg tror dette kan bli et flott bygg, og at det vil representere noe flott for allmennheten. Om en ikke er religiøs, så vil uansett stillhet og lysspill gi flotte opplevelser her ute. Inni er kapellet svært enkelt, men veldig flott:

20080426inne.jpg

Dette er det siste arbeidet til Sverre Fehn, og her bør nok Søgne kommune kjenne sin besøkelsestid…

I et fremtidig «padlepilegrimsprosjekt» vil et slikt kapell være kjempeflott! Harald Olsen snakket om kystleden til Nidaros som en pilegrimsvei. Denne veien er jo veldig undervurdert i dag, og her er det et enormt potensiale!

Egentlig var det meningen å snu i døra, og dra rett ut i kulturnatta. Nå ble det besøk av Siri, deilig hjemmelaget pizza og avis/bok i stedet. Været innbyr ikke til å subbe gatelangs, og en blir ganske sliten i hodet etter 7 timers seminar…

Leggetid: Ser at statistikken må ha tippet 100.000 sidevisninger her på homoludens.no for ca ett døgn siden. Det er ganske mange sider siden jeg flyttet tingene hjem til Norge….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.