Nybegynnerkurs

Denne helgen har jeg nybegynnerkurs i havpadling her i Kristiansand, og i dag har vi gjort unna første del. Fikk hjelp av Gareth, og det var veldig bra. Forholdene var til tider utover nybegynnerstadiet… Her er et bilde fra en liten rast på Dybingen:

20080419kurs.jpg

Det blir lange dager nå. Var ikke ferdig rigga i kajakklubben før 18.30, og da hadde jeg vært innom fra 0815… Ferdig skylt her hjemme etter litt handling på veien hjem nærmere 19.30, og nå pakker jeg til ut i felt fra i morgen kveld. Skal prøve å komme meg i seng i skjebelig tid. Viktig å få sove godt mellom slagene.

Vi har planlagt tur til Randøya i morgen, og det tror jeg kan bli kjempeflott!

Satser på å avslutte litt tidligere i morgen, slik at det ikke blir fullt så hektisk.

Har også fått brev fra Flekkefjord kommune i dag, men det var ganske nedslående. Skal skrive brev tilbake, og burde gjort det i kveld. Det blir det ikke noe av, men jeg gir ikke opp så fort!

Prøver å spise middag her med svigermor før ferden går til brygga ved Homborsund. Målet er å få rigget seg til med kamera i det sola går ned! Tror det kan bli en fotogen runde… 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.