Tilbake i byen

Dagen begynte på en måte i går. Nattoget ankom Kristiansand 03.45, og da var det fremdeles mørkt:

20080418nattog.jpg

Sykkelturen hjem var fin, selv om jeg var ganske i ørska:

20080418natt.jpg

Gikk rett i seng da jeg var tilbake på lund, og sov til halv ti. Det var deilig! Så ble det litt intens jobbing foran Macen, og jeg tror blant annet at jeg har fått solgt noen bilder! Reiseregning til NPF er skrevet, og en del annet.

For å få litt godvær begynte jeg å rydde litt. Broderen hadde fått ned hit en henger i går, så den fylte jeg fort opp. Da RKR stengte allerede 15 i dag, så dro jeg like godt ut med en gang. Etter å ha tømt denne, fylte jeg den nesten opp på ny! Monterte også et bord på verandaen, og har hatt en deilig avispause der.

De ringte også fra fylkesmannen i Aust-Agder i dag, og søknaden jeg sendte dem i forbindelse med “Padleguide for Aust-Agder” har gått inn! Sånne penger kommer godt med! 😉 Venter fremdeles på svar fra Sparebankfondet. Dette er både moro og spennende!

I kveld blir det mest forberedelse til i morgen, og så skal jeg prøve å komme meg tidlig i seng. Padlekurset er velsignet med et fantastisk vårvær, så dette bør kunne bli skikkelig bra! 🙂

Kveld: Har sendt ut en e-post til hele Korsvei-nettverket om at det ikke blir noe neste fredag, men at vi satser på et møte i mai. Har også skrevet ut deltager-ark og disponert dagene. Det blir jo aldri helt som planlagt, fordi kursene er veldig prossessuelle – veien blir til mens vi padler. Men, vi skal jo innom en del læringsmål i løpet av helgen.

Har pakket ned alt nå, og har med litt ekstra tøy. Lager matpakke i morgen, og så er det full rulle! 🙂 Gleder meg! Nå er klokka snart 22, så det blir en lang og forhåpentligvis god natt. Har jo hatt to ganske halvveise netter nå, så det skal bli deilig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.