Hovedstadsglimt

Jeg tok en del bilder i går, blant annet av en del merkverdigheter i hovedstaden:

20080418jobb.jpg

Denne plakaten forteller meg vel at jeg bor i feil by… En deltidsjobb med 90.000 i mnd virker helt usannsynlig i min verden…. Det er neppe bra heller, hvis man da ikke har en godt lønnet fulltidsjobb ved siden av… *ironi*

20080418utro.jpg

Denne butikken – med det slående navnet “Utro” lå i Grensen 17. Det slo meg at vi nå kanskje har nådd grebnsen, og at det heretter går nedover (19-17).

20080417fylla.jpg

Dette designerskiltet hang over en kjellerinngang ved Oslo Sportslager, og legger ikke mye skjul på hva som skjer…

Til slutt et bilde av Oslo Domkirke, som nå er forsvarlig pakket inn for restaurering:

20080417rehab.jpg

Det slo meg plutselig at bildet hadde en del elementer som beskriver dagens kirkevirkelighet ganske godt. Kirken har jo gjennomgått store endringer de siste årene, og her er dette visualisert godt med innpakningen. Dessuten er det en bil fra Oslo Brann og Redningsetat helt til venstre i bildet. Denne kører vekk fra kirken (til sykehuset?). Så er det to røde menn, og et skilt mot høyre. Det er jo også åpent for tolkninger. Kaoset med mennesker og ledninger er med å forsterke inntrykket av flux i bildet…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Religion, Samfunn. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hovedstadsglimt

  1. Atle sier:

    Dukunnedavelforsørentattmedkontaktinfoenpådendeltidsjobben. For den lønna der kan jeg godt jobbe litt ved siden av Sonans jeg!!

  2. Lars sier:

    Hehe – jeg kan evt. sende deg hele bildet, men kan jo ikke reklamere for alt her heller… Det sto bare et nr du skulle sende som SMS. Ser vel for meg at de er ute etter kroppen din… 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.