På plass i Oslo

Sykkelturen ned til toget i dag var helt magisk… Bilde kommer, men nå er jeg på en trådløs sone i Oslo. Turen gikk veldig greit, og jeg laget en oversikt over leirplasser jeg har pr.d.d. i Aust-Agder. Excel kom til 76 stk, og det er jo ikke verst. Regner med å passere 100 i begynnelsen av mai. Kanskje før… 🙂

Fredag morgen – her er bildet:

20080417morgen.jpg

Dro rett til Oslo Sportslager da jeg kom frem til Oslo, og er nå eier av La Sportiva Miura 41,5 i str. Tror det er femte paret jeg sliter ut av disse… Ikke helt riktig at jeg dro rett hit, fordi jeg gikk forbi en Nokia butikk på Oslo S. Der hadde de bluetooth-tastaturet til Nokia, og endelig fikk jeg prøvd det. Det HAR norske taster. Litt lite til å skrive touch på, men fullt brukbart. Får se an cash-flowen i april/mai, men en N95 8GB med tastatur nærmer seg… 🙂

Nå har jeg spist lunsj, og har tenkt meg på en fotosafari i Frognerparken. Været er upåklagelig, og jeg utsetter avreise til Rica Gardermoen lengst mulig… Møtet i TKH begynner kl 17, så da kan jeg fremdeles være her et par-tre timer. Gleder meg til gjensyn med «Livshjulet», «Sinnataggen» og alle de andre skulpturene til Vigeland.

På Gardermoen: Jeg fikk meg virkelig en flott gåtur bort til Frognerparken. Været var deilig, og det ble et hyggelig gjensyn med kjente statuer. Jeg skal prøve å få laget et Vigeland-galleri ved anledning. Han var i mine øyne genial… På vei ned fikk jeg med meg ei pirat-klatrebukse fra Anton Sport, og et tegneserie-hefte fra Tronsom. Jeremy, eller på norsk Zits. Synes det er en genial strek om pubertetens utfordringer…

Er ganske mør i beina nå, og det skal bli deilig med litt middag på Rica. Blir også artig å se igjen gamle kjente!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.