Olje og gass

Vi får DN litt nå, og det er ganske rart å se hvordan de dekker ting i forhold til mine egne verdier. I dag har de en sak med “Optimismen råder i Arktis“, der de forteller om hvordan amerikanske myndigheter har jekket opp anslaget på uoppdagede olje- og gassressurser i Arktis med 8,5%. Dermed ser det ut som om StatoilHydro har gjort noe lurt ved å gå inn i Canada og Alaska. I mine øyne burde disse naturområdene vært internasjonale parker, og ikke blitt brukt til å fortsatt fyre opp klimabomben…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.