Mer administrasjon

Er hjemme i dag også, og gjør unna litt økonomi og saker. Planlegger kurs, rydder i e-poster. Fant et bilde min førse kajakk-kjøper sendte meg. Hun er veldig fornøyd, og det er moro:

20080415kajakk.jpg

Det er et par ting som har ligget her en stund, men nå er jeg i gang! Det første er oppdatering av Korsvei sin e-postliste her i sør. Og så har jeg sendt en tekst om Korsvei Sør som skal inn på de nye websidene til Korsvei. Så skal jeg lage en logg over årets padleturer, og det må jeg nesten få på plass nå – før det blir for mye rekonstruksjonsarbeid. Det var veldig greit å ha logg for 2007 når jeg skulle skrive padleguide/kjøreregninger..

Etter lunsj: Da er e-postlisten oppdatert, og jeg har fortsatt med diverse e-poster. Dro også innom statistikken på bloggen. Synes den har hatt en formidabel trafikkvekst. Det mese er nok roboter, men likevel. Sjekket statistikken for webhotellet hos Domeneshop, og den bekreftet forsåvidet trafikkveksten:

20080416statistikk.jpg

Fortsetter det sånn så passeres jo 100.000 sider ganske snart… Det er rimelig sprøtt å tenke på, selv om antagelig bare ca 25% er mennesker…

Ettermiddag: I dag kom åra jeg har bestilt fra USA. Det er en Werner Little Dipper med bentshaft og i glassfiber. Den var nedsatt en del hos REI.com, og med frakt + mva kom den på litt over 2000,- Her hjemme koster den 2999,- med rett skaft, og jeg tror det er ca 1000,- ekstra for bentshaft. Ergo var det omtrent halv pris på å bestille den fra USA. Det er ikke så lukrativt med alle modeller – denne var på tilbud. Likevel er det en del å spare på visse merkevarer om dagen…

Jeg lagde salat til middag, og har lest ferdig boka til Ball. Har også oppdatert bokoman.no med en ny tittel. Skal prøve å få etablert loggen, og pakket ferdig til i morgen. Satser på å gjøre ferdig området rundt Gamle Hellesund i morgen. Må starte tidlig, da jeg har ansvaret for klubb-padlingen fra Nodeviga kl 18 i morgen kveld. Satser på å dra herfra ca 07. Hvis jeg har alt klart i kveld, så holder det å stå opp 06.30.

Skal prøve å huske liturgis aftenbønn i kveld – det er veldig lenge siden sist…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.