Ny uke

Tok en ganske rolig start i dag, og så var det et møte med Grønn hverdag etter lunsj. Leverte en padleguide, og postet to!

Har lest litt innimellom, og kl 16 var det middag med Roger. Veldig hyggelig som vanlig, og jeg begynner virkelig å få smaken på vegetar-nacos på Amigos! Så ble det mer lesing, før vi gikk på Spicheren for å få oss en klatreøkt. Det gikk mye bedre enn forventet, selv etter en uke med ro. Har utholdenhet og styrke fortsatt, og kunne nok gått opp mot mitt beste! 🙂 Det lover bra!

Fikk også et deilig boblebad, og nå skal jeg lese litt med et stort glass Cultura!

Har litt på lista til i morgen, men tror jeg skal få unna slik at jeg kan dra ut i felt på onsdag. Det er et høytrykk på vei inn! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.