Guttetur med nett-tilgang!

Bjørn hentet meg i Kristiansand, og så dro vi til Lyngdal. Der ble det kinamat og innkjøp. Så dro vi ned til idyllen til Tobben rett øst for Farsund.

Det ble en lang kveld. Vi hadde nemlig ikke møttes på samme tid på 3,5 år, og da er det mye å catche opp. Klokken ble dermed over midnatt før vi krøp i posene. Vi våknet til regn, og hadde en god og lang frokost. Etterhvert beveget vi oss vestover mot Lomsesanden i bil, og fikk en del fine bilder der. Dro videre til Lista fyr, men da regnet det så mye at vi bare tok et bilde fra bilen…

Vel tilbake på hytta ble det litt flere bilder (veldig grønn mose her!), og så gikk jeg i gang med biffen. Det er tradisjon med biff, peppersaus, smørstekt sjampinjong og fløtegratinerte poteter (masse hvitløk og ost!). Etter middag ble det ganske rolig, men vi våkner vel til igjen etterhvert. Bjørn har med seg bærbar PC med EDGE, så da er det jo mulig å oppdatere her i løpet av helgen… Vet ikke helt om det er så positivt, men da har jeg vært innom her en tur i alle fall. 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.