Fredag og guttetur

Så nærmer uken seg slutten, og jeg skal til Farsund med to gamle studiekompiser i ettermiddag. I dag har jeg sendt over litt bilder til menighetsbladet i forbindelse med artikkelen stillhet:

20080411stille.jpg

Et herlig stemningsbilde fra april i fjor, med Jomfruland i det fjerne.

Så gikk jeg i gang med å skrive en bokanmeldelse til adrenaline.no. Samtidig med dette jobbet jeg litt med den nye klubbsiden til Kristiansand kajakklubb. Nå er det mye spennende som skjer. Deretter ble det litt pakking, og nå er jeg klar for hyttetur med Bjørn og Thorbjørn. Det er 3,5 år siden sist vi fikk dette til, så det er jammen på tide! 🙂 Det blir nok mye prat, mat og kanskje litt klatring. Har i alle fall med meg utstyr. Vi har snakket om en tur til Lista eller Lindesnes fyr også, men vi får se! Det blir i alle fall garantert biff med fløtegratinerte poteter i morgen kveld! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.