Ingunn har bursdag!

I dag har min kjære Ingunn bursdag, og hvem skulle tro at min bedre halvdel er blitt 43 allerede! Imponerende! Her er hun i godt slag under årets påskefeiring:

20080410ingunn.jpg

Etter frokost ringte jeg til Kystverket, og hadde en lang og god samtale med Torstein Olsen. Han sendte meg en .pdf med oversikt over alle fyrstasjoner i Norge, og jeg bør nok endre listen min på norwegianlighthouses.com slik at løpenummerne blir de samme. Dette er et spennende prosjekt, og det er artig å snakke med andre som er gira… 🙂

Så gikk jeg igjennom veimerkene hos AnamCara, og lagde mine egne.

Deretter prøvde jeg å få tak i en rapport fra Riksantikvaren om fyrene. Etter langt om lenge (blant grå mus i støvete korridorer – som bare såvidt tør å prate i telefonen, og langt mindre kan sette over) kom jeg til biblioteket. Der var det ei driftig dame som kunne fortelle at denne var de tom for… Den er fra 1997 den rapporten jeg ville ha, og den fantes ikke elektronisk. Men, hun skulle høre om de hadde noen eksemplarer liggende – og det kaller jeg god service! Så får vi se om det dukker opp noe… 🙂

I lunsjen møtte jeg Birte, og henne er det alltid trivelig å se igjen! Tilbake på Lund ble det en rolig stund i lesestua med bok og pledd. Før jeg dro på postkontoret for å hente noen bøker fra Amazon. Blant annet en bok om en som padlet over Atlanteren. Også den siste til Coelho.

Etter å ha lest siste nummer av Norsk Klatring gikk jeg løs på artikkelen om bursdagsfeiringen i påsken. Denne ligger nå på adrenaline.no under tittelen: “En annerledes bursdagsfeiring“. Håper den kan være til nytte for flere! Skal prøve å få ut en bokanmeldelse av fyr-boken også, men vet ikke om jeg rekker det i kveld. Vi får middagsbesøk (Eivind), og så skal jeg i møte med Kristiansand kajakklubb. Men, det kommer en dag i morgen også! 🙂

Senere på kvelden: Møtet i KKK var konstruktivt, og det er nå satt ned et arbeidsutvalg HAV. Vi fikk også rekruttert en representant og vara til styret. Er ganske lettet! Det møtte opp 20 stk, og det er jo utrolig bra!

Da jeg kom hjem lå det bestilling både på et stk padleguide og et hefte med padlegleder. Dette er virkelig moro! Men, det er et mål å få av maskinen før 22 om kvelden, så nå logger jeg av! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Ingunn har bursdag!

  1. John Sandell sier:

    Gratulere med dagen, Ingunn. Håper du har hatt en fin dag.
    Hilsen fra Inger Johanne og John

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.