Back in business

Kom hjem litt over 18 i går kveld, og fikk pakket unna alt med en gang. En rolig kveld. I dag har jeg pleiet forkjølelsen, og gjort unna litt administrasjon…

Jeg har vært på posten, og der fikk jeg en bok fra Haugenbok om Norske fyr. Her var det mye spennende lesning, og jeg er snart gjennom halve boka allerede! 🙂 Kajakken jeg har solgt kom også i dag, og i kveld leverte jeg den til kunden. Et eksemplar av “Padlegleder i sør” er også sendt til Oslo. Men, listen er fremdeles voksen, så jeg fortsetter litt i morgen også tenker jeg… Har vært ganske slapp i dag, og var ikke fristet da Ingunn og Herman inviterte på klatring.

I kveld har jeg tatt en ganske stor “brushing” på digital-info.no (hjemmesiden til firmaet mitt), og har også registrert et nytt domene (!): norwegianlighthouses.com. Tror jeg skal få lagt noe engelsk info der om norske fyr. Dette er jo en helt unik kulturskatt som trenger internasjonal oppmerksomhet. Dessuten har jeg en del gode bilder etterhvert, og de kan også trenge et internasjonalt publikum! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.