Flott Ridderuke slutt!

Så er Ridderuka 2008 ved veis enda, og vi setter kursen sydover mot Kristiansand. Her er et bilde fra i går kveld av medaljegrossisten. På brystet gull på 10km langrenn og skiskyting. Rundt halsen og i hendene er premien fra Ridderrennet:

20080406premier.jpg

Vi våknet litt over 07 til knallblå himmel og sol! Det blir fint kjørevær nedover mot Fagernes. Selv om jeg er ganske tett i nese og bihuler nå, så har vi hatt nok en flott uke her på Beitostølen og Ridderrennet. Dette er femte gangen vi er her, og for meg er det 3. uken i 2008! Må bare innrømme at jeg er hekta både på Rikkeruka og BHSS. Blir spennende å se hvor lang tid det tar til neste gang jeg kan sette mine føtter/ski her. Morten snakket om en tur til Falketind første mai, men da tror jeg det skjer ganske mye annet i livet mitt, og kajakk er nok høyt prioritert de neste månedene!

Ikke har jeg så veldig lang TODO-liste å gå løs på i Kristiansand heller. Vet at det blir en del praktiske ting som skal på plass på mandag, men så håper jeg å få gjort litt på “Padleguide for Aust-Agder” i løpet av uka, før jeg møter Bjørn og Tobben i Farsund fredag kveld. For en skikkelig guttehelg!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Flott Ridderuke slutt!

  1. Frank Martin Olsen sier:

    Gratulerer med 3 gull svigerfar. Skjønner at det ikke er noe vits at jeg tilbyr meg å være ledsager (ref. 40 min. på 10km) – hadde nok blitt kjedelig for deg å vente på meg hele tiden..:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.