Sykdom i teamet

Så er den store dagen her. Solen skinner, det har vært en kald natt og alt ligger til rette for et flott Ridderrenn. ITeam 426 har det skjedd ting i løpet av natta…

Etter Taco-lunsjen i går var jeg litt sår i halsen, men trodde kanskje det var rå løk som gjorde utslaget. Ble ikke bedre utover kvelden. La meg tidlig i håp om at det skulle gå over, men i dag tidlig kunne jeg konstatere at det hadde det ikke gjort. Sår hals, småvondt i hodet og generelt slapp. 20 km langrenn med høy intensitet frister ikke veldig i dag.

Da er det godt at Per Anders er i sitt livs form, og kan steppe inn. Jeg stepper inn for han for å sekundere og gi drikke. Dette blir et veldig godt teamarbeid!

Jeg har nå lagt på universalklister, og det meldes fra stadioen om fantastiske forhold. Sporene skal være kjempegode, og med minus 6 i natt skulle det være duket for svært gode tider.

John starter 10.42, og regner med å slå tiden i fjor på 1 time og ca 40 min. Nå skal vi bare skifte, og så bærer det avgårde til stadioen. Neste oppdatering blir ca 15.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.