Hviledag (?)

I dag er det ingen konkurranser for oss, men vi spiste frokost til vanlig tid. Etterpå dro vi ned på stadion for å ha en gjennomkjøring av løypa til i morgen. Vi ble litt betutta da den ikke var kjørt opp, men fikk likevel en god gjennomkjøring på ca 15 km. Før vi dra fikk jeg kjøpt Everest-boka til Cato, og han har til og med signert den!

20080404cato.jpg

20080404possible.jpg

I løypa traff vi Ivar Vik med følge (det er han sprekingen som går i klassen over John). De var også på jakt etter hvor løypen går i morgen Dermed ble det et gruppeportrett:

20080404trio.jpg

Vi gikk starten på gårsdagens sløyfer to ganger, og har det rimelig klart for oss. Det er samme trasé som i fjor, men er jo ikke så lett når det ikke er sporlagt skikkelig.

Vel hjemme ble det badstu og deilig lunsj. Det var tacobufé, og det er farlig deilig. Forspiste oss litt alle tre tror jeg, og vi kom for sent til å se finalene i alpint. Dermed ble det litt hvile på rommet, og det er jo heller ikke å forakte.

Jeg har fått tak i alle numrene av magasinet Strek, og har også tegnet abonnent. Her er det mye flott, og jeg leser absolutt alt. Er nå snart ferdig med nr. 2 (det er kommet ut 3 nummer). Her var det et sitat jeg må ta vare på:

«Bøna sin far er stilla, og bøna si mor er einsemda,» sa Giralamo Savonarola. (s. 64)

Hvem han er får jeg prøve å finne ut av når jeg kommer ned i lavlandet. Det var i alle fall svært godt sagt/skrevet!

Nå blir det rensing av ski her, og så får vi se hvor mye prepping vi orker/gidder før morgendagen. Klisteret fra i dag må i alle fall bort, men det ser ut til å bli skikkelig kaldt klisterfør i morgen også. Nå er det nesten 5 varmegrader her, men skal falle til minus 7 i natt. Dermed er det duket for raske runder i morgen…

Senere: Nå er skiene renset, og jeg fikk en koselig prat med en fra KRIK-Villmark. Egentlig dukker det opp koselige folk overalt – bare en er åpen for det! Middagen var veldig god, men det ble ikke så mye – var fremdeles mett etter lunsjen. Nå blir det en rolig kveld, og så håper jeg formen er god i morgen! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

2 svar til Hviledag (?)

  1. Harald V. sier:

    Vi benytter anledningen allerede nå, p.g.a. hyttetur, lykke til imorgen. Med det pågangsmotet som John & Co. har satses det nok på nok en gullmedalje.

  2. Lars sier:

    Takk for det – vi skal i alle fall gjøre så godt vi kan! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.